He, jotka treenaavat laittaen kaiken likoon, ansaitsevat onnistumisen: kauden tärkeimmässä kisassa, olympialaisissa, tai yleisön edessä esiintyessä. Lue miten se tehdään.

"Tiesitkö, että on olemassa menetelmä, joka muuttaa kykysi menestyä tiukassa paikassa?"

Miksi kisoissa ei kulje?

"Sama asia oli jo tapahtunut sinulle niin monet kerrat.


Treeneissä kovaa vetäminen, suorastaan säälimätön asenne ja totaalinen itsevarmuus olivat tuttuja asioita sinulle. Ajattelit mielessäsi, että tällä kertaa näytät muille miten kisataan. Jos näiden treenien perusteella olisi jaettu kisasijoituksia, olisit korkealla.


Kilpailu oli kuitenkin hankala.


Latautumisesi oli mennyt yli. Jännitit kilpailua ehkä jopa tavallistakin enemmän, koska treenit olivat menneet niin hyvin. Ajattelit, että nyt on pakko onnistua. Petät valmentajan ja kaverit, jos nyt ei tule hyvää tulosta. Tämä ilmeni hermoiluna.


Taklataksesi jännitystä ja epäonnistumisen pelkoa, ryhdyit kisaamaan varman päälle. Kiinnitit huomiota erityisesti siihen, ettet tee virheitä. Koska kyllähän ihan perus-varmalla vedolla pitäisi saada riittävän hyvä tulos.


Ja niitä virheitä urheilussa kuitenkin tulee, joten suorituksesi muuttui koko ajan enemmän varmistelevaksi. Samalla uskosi omiin mahdollisuuksiisi pieneni hetki hetkeltä. Ja samalla huomaat yrittäväsi suoritusta pakolla. Sorrut yliyrittämiseen.


Lopulta kisa päättyi samoin, kuten monta kertaa aikaisemminkin. Kisoista tuli huonompi tulos, mitä kuntosi oikeasti edellyttää.


"Tämä on niin väärin! Yritin toimia järkevästi! Jos on epävarma olo, niin pitää ottaa varman päälle! Tai jos jännittää, niin rauhallisesti vaan alussa! Näinhän sitä pitää tehdä! Miksi en vaan onnistu?"


Tosiasia on, että jos sinua ei jännittäisi ja sinulla ei olisi näitä ajatuksia, suorituksesi olisi aivan toista luokkaa. Kuten itse tiedät. Mutta vaikka olet yrittänyt poistaa ja lieventää niitä, se ei ole onnistunut.


Mutta onko kukaan osannut oikeasti kertoa mitkä asiat saavat ajatuksesi muuttumaan? Jos ei, niin ei mikään ihme, ettei tuloksia ole tullut. 


Kuulostaako tutuilta ongelmilta? 

 • Ne voitot ja tulokset jäävät saavuttamatta, joihin sinulla olisi mahdollisuus, koska kisatulokset eivät vastaa harjoitustuloksiasi.
 • Jännitys erityisesti tärkeissä kisoissa vaivaa - suorituksen aikana ja ehkä jo kauan ennen kisojakin. Kisoissa saatat jäädä kauas normaaleista tuloksista.
 • Itseluottamuksen puute vaikuttaa välittömästi suorituksen laatuun. Olo tuntuu poissaolevalta ja et saa kunnon tsemppiä päälle.
 • Epäonnistumisen ja virheiden tekemisen pelko haittaa suositusta. Pelkäät, että petät muut omalla suorituksellasi. Tyypillisesti tämä näkyy varmisteluna, joka ei tuo huippusuoritusta. Ja tämä luo helposti itseään ruokkivan negatiivinen sykli.
 • Olet ryhtynyt pohtimaan sitä, kenen kuuluu ylipäänsä saada onnistua. "Onko minusta tähän sittenkään?" Onko menestyminen oikein vain muille ihmiselle, muttei sinulle? Uskotko itsekään, että voit pärjätä? Kelpaatko muille?
 • Jotkut toiset näyttävät onnistuvan "pienemmällä työllä", epäreilusti. Ja oma menestymisesi odottaa. Ulkopuolisten arvostus työtäsi kohtaan on alhaisempi kuin olisi oikeudenmukaista. 

Onko kukaan koskaan kertonut miten näistä oikeasti pääsee eroon?

Oletko jo kokeillut näitä keinoja ja todennut, etteivät ne toimi?

 • Olet luonut tarkat kisarutiinit turvaksesi, joita noudatat orjallisesti
 • Mietit erityisesti mitä virheitä haluat välttää
 • Ajattelet, että yrittämällä vieläkin kovempaa ja tiukemmalla asenteella voit lopulta saada parempia tuloksia
 • Olet ajatellut menneisyyden ikäviä (kisa)tapahtumia. Olet yrittänyt pohtimalla ymmärtää menneisyyden tilanteita, omaa historiaasi, ja sitä kautta muuttaa kisafiiliksiäsi tulevissa kisoissa.
 • Olet ehkä jopa lukenut asiaan liittyviä kirjoja. Ne saattoivat olla mielenkiintoisia, mutta kisoissa jännitti silti yhtä paljon kuin ennenkin.

Moi! Olen Panu Kuhlberg, urheilijoiden mentaalivalmentaja ja Huippusuoritus.fi:n perustaja. Autan urheilijoita nousemaan uudelle tasolle, jonka he ovat kovalla harjoittelulla ansainneet.

Tiesitkö, että voit muuttaa tilanteesi? Henkinen vahvuus on taito, jonka voit oppia. Liika jännittäminen ja alisuorittaminen ovat asioita, joista ei ole varaa kärsiä.

Jotta huonoja fiiliksiä pystyy hallitsemaan, täytyy osata pureutua oikeisiin asioihin.

Hallitsemisen kannalta on syytä ymmärtää kaksi tärkeää asiaa:


 1. Minkä perusteella tunteet syntyvät? Eli mitkä ovat tunteiden syntymekanismit.
 2. Miten näihin syntymekanismeihin vaikutetaan.


Jos nämä kaksi asiaa eivät ole kohdallaan, jännityksen liennytysyritykset voivat olla sattuman kauppaa. Tai jopa jännitystä pahentavia.


Menetelmää, joka ottaa nämä kaksi asiaa huomioon, kutsun tunnetreeniksi.

Tunnetreeni hävittää mielen haittaohjelmat ja voit kisata rennosti ja hyvällä itseluottamuksella

Urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlbergin käytännöllinen & tehokas verkkokurssi

Kisaaminen kuntoon 1: HUONOT TUNTEET HALLINTAAN

"Urheilijan menestys kilpailussa riippuu urheilijan kyvystä hallita tunteitaan."

- TEESI 1: Mentaalivalmentaja Panu Kuhlbergin HuippusuoritusopasKurssin ohjelma ja harjoitukset muokkaavat ajatuksiasi, jotta mielesi ei enää samalla tavalla luo jännittämistä, epäonnistumisen pelkoa, varmistelua, yliyrittämistä ja onnistumisen pakkoa.  


Selkeästi, konkreettisesti, tehokkaasti.

 • 1
  Perustuu tehokkaaseen Tunnetreeni-menetelmään: Vain vaikuttamalla oikeisiin asioihin saat tuloksia.
 • 2
  Sisältää "ensiapupakkauksen": mikäli huono fiilis on jo päässyt yllättämään, tämä ensiapupakkaus auttaa sinua katkaisemaan tunteen.
 • 3
  Pureutuu tehokkaasti ajatteluusi ja muuttaa tapaasi ajatella. Pystyt taas nauttimaan suorituksista!
 • 4
  Sisältää kiiteltyjä ja vaikuttavia harjoitusvideoita, jotka vaikuttavat ratkaisevasti neurologiaasi.
 • 5
  Käy läpi omaan tahtiin - saat koko materiaalin kurssin alettua heti käyttöösi! Saat myös sähköpostilla tulevat säännölliset etenemisohjeet.
 • 6
  Opettaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tavan ajatella, koska meidän jokaisen mieli toimii yksilöllisesti.

Opit  urheilijan tärkeimmät kisaamistaidot tällä kurssilla! Tule mukaan!

Tämäkin video nähtävissä kurssilla

OPIT NÄITÄ ASIOITA VERKKOKURSSILLA

 • Miten toimit, kun jännitys on jo "päällä"
 • Miten poistat mielesi haittaohjelmat, jotka eivät toimi hyväksesi
 • Miten rakennat kovan itseluottamuksen kisoihin
 • Mitä oikeasti tarkoittaa "asenne" ja kova henkinen kantti. Ja miten saavutat ne
 • Miten saat potentiaalisi esiin kisoissa
 • Nämä kaikki ovat taitoja, joista on sinulle hyötyä koko loppuikäsi

Panun viesti ​tästä kurssista:
"Mentaalivalmennus kuuluu kaikille urheilijoille"

Mentaalivalmennus on tullut vähitellen yleisemmäksi urheilijoiden parissa myös Suomessa. Tulemme mukaan  jälkijunassa - Suomen olympiajoukkuekin sai ensimmäisen  psyykkisen valmentajan vasta 2014 Sotsin olympialaisiin.


Tein havainnon, että mentaalivalmennukseen ei olla  panostettu. Tästä syystä urheilija jää liian yksin. Joskus ohjeet ovat osastoa "Kyllä se pitää vaan kestää, näin se tehtiin ennenkin". Tee siinä sitten huippusuoritus.


Valmennus saattaa esimerkiksi pohjautua valmentajan omiin kokemuksiin siitä mikä hänelle itselleen on toiminut. Tämä on tyypillinen virhe. Meidän kaikkien "mielen kartta" on erilainen ja toimii eri tavalla.


Tästä syystä älä milloinkaan haksahda mentaalivalmennukseen, joka sinun puolestasi kertoo mitä sinun pitäisi ajatella ja tuntea.


Toisin sanoen,

 • ihmiset eivät tiedä miten henkistä suorituskykyä voisi harjoitella, ja
 • mentaalivalmennuksen taso ja saatavuus on vielä lastenkengissä Suomessa. 


Näistä syistä tein tämän verkkokurssin.

"Haluan, että kaikilla urheilijoilla, valmentajilla, seuroilla ja joukkueilla olisi pääsy toimivaan ja tehokkaaseen mentaalivalmennukseen, koska suorituskykysi ja nautintosi kisailla paranee sen johdosta."

Mitä hyötyä kurssista on sinulle?

 • Opit vaikuttamaan jo seuraavaan kilpailuusi positiivisesti!
 • Pystyt taas nauttimaan kisaamisesta - ja tiedät miten estää karmeat "tilttaamiset" tai sulamiset 
 • Asenteesi vahvistuu entisestään
 • Nostat suorituksesi oikealle tasollesi, koska tiedät mikä sytyttää sinut parhaaseen suoritukseen
 • Osaamisestasi on hyötyä koko loppuelämäsi ajan niin kisoissa kuin niiden ulkopuolella, koska käytät mieltäsi elämäsi joka tilanteessa.
 • Itseluottamuksesi kasvaa automaattisesti
 • Olet kasvattanut resilienssiä, koska et ole enää huonolla tavalla tunteiden vedätettävissä
 • Ja ennen kaikkea: pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään mahtavia asioita juuri sillä oikealla tasollasi - ilman huonoa fiilistä ja sisuskaluja kalvavaa jännitystä

"Huonot ajatukset päässä ovat varsinaisia haittaohjelmia, jos ne johtavat alisuorittamiseen ja huonoon oloon."

"Mutta tarvitsen vain lisää treeniä! Kyse on vain tekniikasta!" saatat sanoa.


Jos näin olisi oikeasti, tekisit kisoissa ja harjoituksissa samanlaisia hyviä tuloksia.


Ikävä kyllä mielesi haittaohjelma yrittää pyristellä vaan vastaan, koska olet jo alkanut kyseenalaistaa toimintaasi.


Ja mikäli jäädyt harjoituksissakin, niin se tosiasia kertoo siitä, että haittaohjelma on jylläämässä myös harjoittelusi aikana. Sen poistaminen sinulle urheilijana on entistä tärkeämpää. 


Miten paljon annatkaan tasoitusta muille? Miksei voisi olla vaan hyvä olo, kun suorittaa?


Mitä asialle voi tehdä?

Mutta, mutta..! Eikö näin sitten kannattaisi tehdä? 


Joskus näistäkin voi olla hyötyä. Mutta näiden menetelmien käyttö saattaa aiheuttaa muita ongelmia, koska ne eivät harjoituta mieltäsi oikealla (tai tehokkaalla) tavalla.


Tiedä tämä fiiliksistä!

 1. Huonot fiilikset ennen suoritusta tai suorituksen/kisan aikana ovat erittäin yleisiä - riippumatta urheilijan tasosta.
 2. "Maalaisjärjellä" tehdyt keinot saattavat jopa pahentaa tilannetta. Se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.
 3. Tunteita voi treenata tehokkaasti, kun tietää mikä ne synnyttää ja miten niihin vaikutetaan.
 4. Pelkkä teorian "ymmärtäminen" tai kirjojen lukeminen ei tuota tehokkaita muutoksia, koska käsilläseisontaakaan ei opi kirjaa lukemalla. Siihen tarvitaan myös oikeita harjoitteita.

Olen sitä mieltä, että mentaaliharjoitteiden ja -ohjeiden tulee olla konkreettisia ja selkeitä.


Näiden perusteella olen rakentanut sinulle toimivan ratkaisun, joka noudattaa tunnetreeni-menetelmää


Tässä kaikki mitä kuuluu kurssiin

 • Yhteensä 27 oppijaksoa ja yli 3 tuntia videomateriaalia, jotka rakentavat sinulle kyvyn ottaa tunteet haltuun, sekä nauttia jälleen kisaamisesta.
 • Mahtavat audio/videoharjoitukset, joita kuuntelemalla muovaat mielesi toimintaa. En usko, että olet tällaisia koskaan ennen tehnyt!
 • Harjoitusdokumentin, johon kirjaat itsellesi reseptin, joka suuntaa ajatuksesi pois huonoista fiiliksistä kohti mahtavia suorituksia!
 • Säännölliset sähköpostit, jotka rytmittävät opiskeluasi. 
 • Lisää henkistä suorituskykyä, jolla otat koko potentiaalisi käyttöön juuri siinä tärkeimmässä hetkessä!
 • Urheilijan tärkein tehtävä on tehdä kova suositus kisoissa. Onko kukaan koskaan osannut kertoa, miten saat kisaamisen tuntumaan taas mahtavalta ja siten parannat kisatuloksiasi? 
 • 100% 30 päivän tyytyväisyystakuun. Aloita ja kokeile ilman riskiä. Koko materiaali käytössäsi.

Nämäkin mestarit suosittelevat kurssia

Niki Karlsson, kilpauimari, suomen mestari

Oleellisia aiheita ja hyviä harjoituksia!


Tulin kurssille, koska halusin kehittää itseäni paremmaksi urheilijaksi. Kurssin jaksot olivat hyviä. Panu on valinnut oleelliset asiat ja selittää ne selkeästi. Lisäksi voi kehittää itseä hyvillä harjoituksilla. Pidän rakenteesta, koska voi harjoitella itsekseen. Minulle tämä tyyli toimii. Kurssin avulla pääsee pienellä vaivalla eteenpäin itsensä kehittämisessä.

“Vastaavia kursseja voisi olla enemmänkin!”

“[Tulin kurssille, koska halusin] saada ikäviä tunteita hallintaan kisatilanteissa ja nauttimaan kisaamisesta.


Kurssin sisältö oli monipuolinen ja harjoitukset olivat myös monipuolisia. Asiat oli kerrottu selkeästi ja ymmärrettävästi. Pidin erityisesti siitä, että jaksoja sai käydä omaan tahtiin ja itse voi panostaa niihin mitkä tuntui hankalilta.


Kurssin aikana ymmärsin ajatusten merkityksen tunteiden hallinnassa ja keskityn jatkossa paremminkin ajatusten hallintaan.


Kiitos paljon kurssista! Vastaavia kursseja voisi olla enemmänkin. Oman lajini puolesta myös ajatusten hallinnalle olisi kiva löytää työkaluja."

Johanna Helin
- Jousiammunta, Pohjoismaiden mestari ja moninkertainen Suomen mestari

"Urheilu-valmennuksen puuttuva pala. Uskottavaa opetusta"

“Halusin oppia uutta. Panun opetus on uskottavaa ja mielenkiintoista seurata.

Muutos jatkuu... 


Panu, nämä asiat ovat urheiluvalmennuksen puuttuva pala. Toivon sydämestäni, että tietoisuus henkisestä valmennuksesta leviää ja se otetaan yhtä tärkeäksi osaksi kokonaisvalmennusta kuin lajien tekniset nyanssit. Me emme täysin vielä ymmärrä sitä, että ”mitä mielemme voikaan tehdä, sen kehomme toteuttaa”. Kiitos mahdollisuudesta olla mukana kurssilla ja viedä hyvää sanomaa eteenpäin. Kohti huippua! Kiitos"

Kari Grönroos
- Amerikkalainen jalkapallo, Euroopan mestari ja Suomen mestari

"Ehdottomasti hyödyllisiä harjoituksia"

Tulin Huonot tunteet Hallintaan -verkkokurssille, koska halusin vahvistaa omia ajatuksia sekä saada uusia vinkkejä mentaalipuolelle.

Jaksot olivat mielenkiintoisesti rakennettu ja mielestäni toimivia. Videot toimivat hyvin.


Harjoitukset oli ehdottomasti hyödyllisiä. Tämä kurssi on hyvä ja kompakti paketti. Monia juttuja jo tiesinkin mutta hyviä vahvistuksia sekä vinkkejä sain lisää omaan treenaamiseen. Kiitos Panu."

Veijo Viinikka
- Darts, Suomen mestari 2002

Kurssin eteneminen

Kurssi on jaettu kahteen osaan: fysiologiaan ja mieleen. 


Kurssi toimii siten, että se tuottaa mahdollisimman ison vaikutuksen omaan mieleesi ja ajatteluusi. Tästä syystä suosittelen, että käyt kurssin läpi juuri tässä järjestyksessä.


Tunnetreeni käyttää ns. bottom-up -periaatetta, jossa ikään kuin tasoitetaan tietä, jotta mielesi pystyy selvästi tehokkaammin ja helpommin pääsemään uusiin ajatuksiin kiinni.

Saat heti käyttöösi kaikki nämä 27 huolellisesti suunniteltua oppijaksoa, jotka muokkaavat mieltäsi tehokkaasti juuri sinun tarvitsemaasi suuntaan.

1. Milloin huonoja tunteita on syytä muuttaa? Milloin ei?

Älä jätä huomioimatta huonoja tunteita väärässä tilanteessa. Opit käyttämään omaa pelkomittaria.

2. Huonon tunteen fysiologia

Aloitetaan katsastamalla miten huonot tunteet syntyvät. Kun tiedät, miten kehosi reagoi, osaat helpommin myös vaikuttaa siihen.

3. Ensiapupakkaus – menetelmän kuvaus

Neutraloi tilanteesi tehokkaasti!

4. Ensiapupakkaus – harjoitusvideo

Tee tämä harjoitus samalla, kun katsot sitä.

5. Jäätävä treeni – ei kaikille!

Tämä harjoitus vaikuttaa autonomiseen hermostoosi ja tuo hyvän olon!

6. Mitä haluat?

Tämä harjoitus auttaa sinua analysoinnissa kurssin myöhemmässä vaiheessa.

7. Hyppy seuraavalle askeleelle

Yhteenveto ja mitä tästä eteenpäin?

8. Mielen hallinta

Mitä mentaalivalmennus ja mielen  hallinta on?

9. Miten tunteita muutetaan?

Mikä vaikuttaa tunteiden syntyyn ja miten pääset tunteita hallitsemaan?

10. Kolmen suunnan ajatukset

Opit kolme tapaa, johon voit pilkkoa ajatuksesi.

11. Näin leikkaat ajatusten vaikutusta

Tällä menetelmällä leikkaat tunteet tehokkaasti - tai kasvatat niitä! 

12. Director's Cut -

Osa 1

Tässä kerrotaan Director's Cutin ohjeet. Katso tämä ennen osan 2 läpikäymistä.

13. Director's Cut -

Osa 2

Katso osa 1 ennen tämän videon katsomista.

14. Yhteenveto tähän mennessä

Katsotaan yhteenveto mistä yhdessä kävimme läpi.

15. Miten annat kuljettajalle kunnon osoitteita?

Tällä oppitunnilla opit miten mielesi kuljettaa sinua, ja miten sille kannattaa kertoa asioita.

16. Harjoitus:

Miten annat kuljettajalle kunnon osoitteita? 

Tässä pääset tutkimaan omaa ajatteluasi ja tekemään erittäin tärkeitä tarkennuksia.

17. Näin varmistat, että teet muutoksen

Kun tämä asia on kunnossa, muutos syntyy tavalla tai toisella.

18. Ne hyvät fiilikset!

Miten löydät ne hyvät fiilikset, jotka siivittävät sinut mahtaviin ja nautinnollisiin suorituksiin?

19. Poista sisäinen vastustus

Näin poistat sisäisen vastustuksen, niin muutos on huomattavasti helpompaa ja pysyvämpää.

20. Esimerkkiharjoitus: Poista sisäinen vastustus

Tässä on esimerkkiharjoitus, miten voit yksinkertaisesti muokata tekemistäsi.

21. Miten äänet muuttavat tunteitasi?

Miten äänet vaikuttavat sinuun ja miten voit kontrolloida sitä?

22. Harjoitus: Ajatusten äänimaailma

Näin muokkaat omia ajatuksia tehokkaasti.

23. Toimintasi

Toiminta ja käyttäytyminen - valitse oikein!

24. Näin tulet henkisesti vahvaksi

Mistä henkisessä vahvuudessa on oikein kyse - ja miten sitä vahvistetaan?

25-26. Yhteenveto ja viimeistelyharjoitus

Tällä harjoituksella nivotaan kaikki oppimasi hyödylliseksi paketiksi.

27. Lopuksi

Kurssi päättyy, matka ei.

Kurssilla on runsaasti harjoituksia, joita voit käydä monia kertoja läpi! Näin fiilikset ovat hallinnassasi ja suuntaat mielesi tähtäämään napakymppiin!

Tervetuloa Huonot tunteet hallintaan -verkkokurssille!

Tällä kurssilla keskitytään erityisesti jännityksen, hermoilun, yliyrittämisen, epäonnistumisen pelon tai onnistumisen pakon, ja vastaavien  huonojen tunteiten hallintaan.


Moni ei ole edes ajatellut, että voisi päästä eroon jännityksestä, saati pelosta. Kuitenkin ne ovat tunteita, jotka voivat merkittävästi heikentää suoritustasi.


Kun opit, miten hallitset jännityksen juurisyitä, kisatulokset voivat nousta aivan uudelle tasolle. Ja erityisesti - pääset nauttimaan itse kisaamisesta ja urheilemisesta.


Kasvotusten tapahtuvan ja henkilökohtaisen valmennuspakettien hinnat vaihtelevat, mutta projektin hinta voi olla yli 1000 euroa.


Minäkään en voi ottaa loputtomasti uusia henkilökohtaisia asiakkaita.


Tai jos ryhdyt opiskelemaan itse, joudut ensin tekemään ison työn pelkästään pähköillessäsi, että mitä oikeastaan edes kannattaa lukea ja opiskella. Itse opiskeluun menee aikaa. 


Mutta jokaisella urheilijalla pitäisi olla mahdollisuus mentaalivalmennukseen. Siksi sinun hintasi tästä verkkokurssista ei ole 1000 euroa. Eikä edes 500 euroa. 

Kurssin hinta!

Sinun hintasi sisältää myös arvonlisäveron. Kertamaksu. Kaikki materiaali tulee saatavillesi heti.


 1. Saat pääsyn materiaaliin yhden vuoden ajaksi. Voit käydä oppitunteja ja harjoituksia läpi niin monta kertaa kuin haluat! 
 2. Maksaminen hoituu 100% turvallisesti tutulla verkkopankilla, luottokortilla tai vaikka MobilePayllä. 
 3. 100% 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyytakuu, eli kokeile ilman riskiä. 

 

Tätä helpommaksi ei uuden suunnan aloitus tule. Tällaista kurssia ei ole toista. Kiität itseäsi myöhemmin!


Vain 149 EUR

100% 30 päivän tyytyväisyystakuu

Maksaminen turvallisesti tutuilla verkkopankeilla tai luottokortilla

100% Tyytyväisyystakuu

Saat kurssille 30 päivän 100% tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että jos kurssin harjoitukset eivät vakuuta sinua ja et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin. Lähetä vain viesti, niin palautan rahasi takaisin.

Panu Kuhlberg

Urheilijoiden mentaalivalmentaja ja 

Huippusuoritus.fi perustaja

Panu Kuhlberg - Valmentajasi

Panu Kuhlberg valmentaa urheilijoita ja yrityksiä ajattelemaan entistä paremmalla tavalla. Hän valmentaa useita Suomen huippu-golfareita ja muita urheilijoita – lajista riippumatta. Panulla on huippu-urheilutausta ja muun muassa Euroopan mestaruus amerikkalaisessa jalkapallossa. Panu on myös pelannut Italian Golden Leaguessa. Muita hänen lajejaan ovat olleet esimerkiksi yleisurheilu, telinevoimistelu, maastopyöräily, kiipeily, ja moottoripyöräily. Himalajalla hän on huiputtanut Island Peak-vuoren (6189m).


Yritykset arvostavat myös Panun kansainvälistä johtamiskokemusta työelämässä. Yli kymmenen vuoden aikana jalostunut projektinhallinnan erikoisosaaminen on kiteytynyt taidoksi saada asioita aikaiseksi työelämän kaikilla tasoilla. Panu kouluttaa ja luennoi yrityksissä ja muissa organisaatioissa, kuten yliopistoissa.

Kommentteja Panun valmennuksessa olleilta

“Epäonnistumisten pyyhkiminen mielestä pois ja keskittyminen”

“Keskustelut Panun kanssa ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja kaikin tavoin antoisia. Panu havainnoi ja pureutuu asioihin, jotka askaruttavat juuri minua.


Koen, että olen saanut henkistä vahvuutta suoriutua pelitilanteista paremmin. Erityisesti mentaalivalmennuksesta on ollut apua tilanteissa, joissa huono suoritus pitää pyyhkiä pois mielestä ja keskittyä tulevaan – siten motivaation löytäminen on myös helpompaa.


Panun kanssa on helppo jutella."

Casper Simberg
- Maajoukkuegolfari, Season Golf Academy

"Kilpailustressin hallinta ja taisteluspiritin laukaiseminen"

“Valmistautuessani KSI Karaten arvokilpailuihin vuonna 2013, tutustuin Panu Kuhlbergin mentaalivalmennusmenetelmiin.


Jo muutaman tapaamisen jälkeen sain erittäin tehokkaita työkaluja kilpailustressin hallintaan sekä menetelmän oikean henkisen taisteluspiritin aktivoimiseen juuri silloin kun itse haluan.


Karaten arvokisoissa kilpailijat ovat fyysisesti ja teknisesti hyvin samalla tasolla, jolloin erot tapahtuvat pääasiassa mentaalitasolla.

Panun menetelmät olivat vahvasti mukana apuna saavuttaessani omassa sarjassani KSI Karaten SM-kultaa, EM- ja MM-hopeaa.


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Panun mentaalivalmennuspalveluita."

Kai Tulonen
- Karateka, 4. Dan, SM-, EM- ja MM-mitalisti, Espoon Shukokai Karate

"Tippumisen pelko lähtenyt ihan kokonaan!"

“Moi Panu


Kävin sun luona valmennuksessa toissa viikolla, ja ajattelin ilmoitella miten menee.


Kiipeilypelko tai oikeastaan se tippumisen pelko on lähtenyt ihan kokonaan, olen nyt muutaman kerran käynyt köysittelemässä, eikä pelosta näy merkkiäkään, mikä tuntuu ihan mielettömältä!


Nyt kun on viimeiset kaksi vuotta kiivennyt 5c reittejä kun ei vaikeammille ole uskaltanut lähteä, niin on ollut aika huikeeta huomata kuinka helposti 6b ja 6b+ reititkin nyt menevät (mitä en ikinä olisi uskonut), ja mieli tekee koko ajan vaikeammille reiteille. Vielä en ole kertaakaan tippunut, tosin pari kertaa se on ollut jo lähellä, ja normaalisti näissä tilanteissa olisi täysi paniikki ollut päällä, mutta nyt ei vaan haittaa yhtään vaikka tippuisikin, eikä sitä tippumista oikeastaan ajattele ollenkaan kiipeillessä, kun ennen ei juuri muuta ollutkaan mielessä.


Aivan eri fiilis lähteä nyt kiipeilemään, kiitos Panu! :)"

Essi
- Kiipeilijä

"Mutta Panu, en tarvitse mentaalivalmennusta!"

Ajatellaan, että kuvitteellinen Kimmo-keihäänheittäjä puhuu treenaamisesta.


"Keihäänheittäjälle räjähtävä voima on yksi tärkeimpiä asioita. Ilman sitä kisoissa ei pärjää. Se on oikeastaan kaikille kisaajille itsestään selvää. Räjähtävyyttä voi kehittää tehokkaasti harjoituksilla, kun ymmärtää miten lihakset toimivat. Ja ilman muuta keihäänheittäjä treenaa räjähtävyyttä koko uran ajan - oli kuinka hyvä tahansa."


Nyt lue tuo teksti uudestaan, mutta muuta nämä sanat:

 • Räjähtävä voima/räjähtävyys = henkinen kantti
 • lihakset = mieli


Tosiasiassa jokainen urheilija hyötyy siitä, että osaa hallita tunteitaan. Monet tavalliset "maalaisjärjellä" perustellut tavat jännityksen hallintaan eivät kestä tarkempaa tarkastelua.


Perustin Huippusuoritus.fi -sivuston, koska haluan että sinäkin osaat vaikuttaa suoritukseesi positiivisesti.

"Mentaalivalmennus ei toimi?"

Tiesitkö, että meta-tutkimusten mukaan mentaalivalmennus parantaa merkittävästi suorituskykyä? [*]


Jos et ole vielä aloittanut mentaaliharjoittelua, koska olet ajatellut ettei se toimi, et "tarvitse" sitä, tai se on liian hankalaa - nyt on mahtava tilaisuus kokeilla.


[*] "Results indicated that mental practice has a positive and significant effect on performance..." Driskell, James & Copper, Carolyn & Moran, Aidan. (1994). Does Mental Practice Enhance Performance?. Journal of Applied Psychology. 79. 481-492.Panun luennoista ja koulutuksista sanottua

Kouluttajataidot mahtavat - keep it going


Taru Hjelm St. Laurence Golf

Opetustyyli on hyvä ja kouluttajataidot mahtavat, keep it going. Valmennuksen sisältö on hyödyllinen + kiinnostava.

Laajasti ja havainnollisesti ymmärrettävää asiaa


Mikko Sintonen Season Golf Academy, St. Laurence Golf

Erittäin laajasti hyvää asiaa, joita voi käyttää hyväksi harjoitus- ja kisatilanteissa. Panu osaa hyvin havainnollistaa asiat, joista puhuu ja sen avulla asiat pystyy ymmärtämään selkeästi.

Fiilis seuraavista kisoista itsevarma - tiesi mistä puhuu


Erika Danielsson Sarfvik Golf Club

Todella hyödyllinen, sai paljon irti ja fiilis seuraavista kisoista on itsevarma. Tiesi mistä puhuu, opetustyyli oli mielenkiintoinen, ei koskaan tylsää.

Huonot tunteet hallintaan - verkkokurssi

SAAT KAIKEN TÄMÄN

30 Päivän 

100% Tyyväisyystakuu

Mestareiden

suosittelema

Yli 3 tuntia 

videomateriaalia

Harjoitukset

Henkistä suorituskykyä

 • Tunnetreeni-menetelmän tehokkuus
 • 27 käytännöllistä ja selkeää oppituntia
 • Harjoitusdokumentti, johon kirjaat juuri sinun reseptisi, jolla otat tunteet hallintaan
 • Kehutut ja kiitellyt harjoitukset
 • Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi
 • 100% 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu
 • Kertamaksu ja vuoden pääsy materiaaleihin. 

"Tee päätös ja nauti taas kisaamisesta!


Urheilijalle niin tärkeää henkistä suorituskykyä ei opeteta juuri missään.


Tällä kurssilla kerron selkeästi ja konkreettisesti miten otat huonot tunteet haltuun. Nauti taas kisaamisesta!


Klikkaa nappia alla ja tule mukaan kurssille!"

Panu Kuhlberg

Urheilijoiden mentaalivalmentaja


Verkkokurssilla on monia hyviä puolia:


 1. Voit tehdä kurssin omassa tahdissasi.
 2. Sinun ei tarvitse puhua asioistasi muille, jos et halua. 
 3. Kurssin harjoituksia voit tehdä ja kuunnella  useita kertoja uudestaan, joka vahvistaa oppimistasi.
 4. Saat lisäksi tietoa mielen toiminnasta, jota voit kertoa muillekin. He tulevat ihmettelemään, mistä olet moiset tiedot saanut! :)
 5. Verkkovalmennus on selvästi halvempaa kuin henkilökohtainen valmennus, joten se oma useimmille mahdollista.Mutta kuten tiedät, pelkkä tieto ei kuitenkaan muutu automaattisesti henkiseksi vahvuudeksi. Voit lukea vaikka 10 kirjaa aiheesta ilman muutoksia.


Tästä syystä varsinainen vaikutus saadaakin kurssin harjoituksilla. 


Tunnetreeni-menetelmäni on kooste toimivista ja täsmällisistä harjoitteista, joilla sinun mielesi saa parhaan harjoitusvasteen. Harjoituksilla viet tiedot käytäntöön ja ajat mielesi haittaohjelmat ylitse ja luot uusia tapoja ajatella ja toimia. 


Voit miettiä miltä tuntuu valmistautua kisoihin, kun sinulla on hyvä kutina päällä etukäteen ja kisapaikalla olet hymyilevänä nauttimassa tilanteestasi.


Ja kyse ei ole vaan yhdestä kisasta. Kyse on osaamisesta, jota voit käyttää lopun ikääsi.


Se on sinulle mahdollista.


Toivottavasti nähdään kurssilla!


T: Panu Kuhlberg


Urheilijoiden mentaalivalmentaja ja Huippusuoritus.fi:n perustaja.

FM

Licensed Sports Performance Coach™, level II (urheilijoiden mentaalivalmennuskoulutus)

Lisensoitu NLP kouluttaja

Haluatko jatkaa samalla tavalla kuin ennen?

Katso tästä sopiiko kurssi sinulle ja tee päätös

Kurssi sopii sinulle, jos

 • Haluat tehdä asiaan muutoksen. 
 • Tuntea jälleen sen mahtavan fiiliksen, kun huomaat, että ikävä tilanteesi on muuttunut ja tulosta syntyy taas.
 • Haluat nauttia taas kisaamisesta! Haluat nousta oikealle tasollesi ja suorittaa, kuten harjoituksissakin.
 • Haluat kokeilla erittäin tehokasta mentaalivalmennusta ja oppia taitoja, jotka auttavat sinua koko loppuelämäsi ajan, koska paremmat ajatukset tuovat parempia tuloksia.

Kurssi ei sovi, jos

 • Tiedät, että suorituksissasi ja fiiliksissäsi olisi selvästi parantamisen varaa, mutta et usko, että siihen voi vaikuttaa. Todennäköisesti tuolloin olet oikeassa.
 • Haluat, että tilanteesi muuttuu ilman että itse teet, tai muutat mitään.
 • Tiedät jo kaiken - varsinkin mentaalivalmennuksesta.
 • Olet alle 16 vuotias. 
  Lisäksi alaikäiset tarvitsevat myös huoltajien luvan.

149 EUR


>>> NYT 99 EUR! <<<

Tee päätös nyt ja tee omasta mielestäsi paras kilpailuvalttisi

149 EUR

100% Tyytyväisyystakuu 30 päivää

Tutut ja turvalliset 

Bamboran monipuoliset ja kotimaiset maksuvaihtoehdot.

Usein kysyttäjä kysymyksiä

Minua ei jännitä tai pelota kisoissa! Onko kurssista hyötyä?

Kuinka kauan pääsen materiaaleihin käsiksi?

​Voinko maksaa liikuntaseteleillä?

Kuinka kauan kurssi kestää?

Pääsenkö varmasti eroon jännityksestä tällä verkkokurssilla?

Sopiiko kurssi lapselle?


Oletko jo vakuuttunut? Mahtavaa, tule mukaan ja anna Tunnetreenin päivittää mielesi ohjelmisto, koska kisaaminen oikealla tasollasi on nautinto!

Ei sitoumuksia tai kestotilauksia. Kertamaksu. Vuoden pääsy materiaaleihin! Voit maksaa turvallisesti tutulla verkkopankillasi, luottokortilla, osamaksulla, MobilePaylla, Pivolla tai vaikka laskulla. Saat myös täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Kaikki materiaali saatavilla heti. Tule mukaan!

Nähdään kurssilla!


Panun kuvat: Antti Kirves

© 2020 Light On Gravity | Panu Kuhlberg

>