Ammattina kilpailija?

Hyvä kilpaurheilija,

Kun tiedät, millä tavalla saat itsestäsi eniten irti kilpailussa, olet vahvoilla. Kyse on siitä miten ajattelet, mihin uskot, mitä tunnet, miten toimit ja mitä tavoittelet.

Kokemukseni mukaan ihmiset eivät tunne niitä menetelmiä, joita toimivassa urheilijoiden mentaalivalmennuksessa käytetään. Se on harmi, sillä tiedät, miten paljon tulokset ovat kiinni oikeanlaisesta henkisestä kantista.

Viestini sinulle on, että kisafiilikselle voi tehdä jotain. Paljon enemmän, mitä todennäköisesti ajattelet. Päivän aikana huomaat asioita, joita et välttämättä edes tiennyt olevan, ja ehkä siksi et ole osannut niitä edes kaivata. Ja jos jo tiedät asiasta, ymmärrät vieläkin paremmin miksi tämä on sinulle tärkeää.

Toivon, että pääset mukaan, koska näistä taidoista sinulle on hyötyä koko lopun ikäsi. Varaa paikkasi nyt, ja nähdään koulutuksessa!

Katso tästä: Huippusuoritus kilpailussa – kilpailutaidon tehokurssi Helsingissä 20.5.2017

Keväisin terveisin

Panu