Kuva: Antti Kirves

”Ennen jokaista lyöntiä, hyppyä, harhautusta ja suoritusta on ajatus. Ajatuksesi ovat tekemisen alkulähteellä.”
– Panu Kuhlberg

 

 

Panu Kuhlberg, Island Peak (6189m) , Nepal

Panu Island Peakillä (6189m), Himalaja, Nepal

Hei!

Mietin, oletkohan koskaan ajatellut mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua? Tai jos rahalla ei olisi merkitystä? Varsin houkutteleva idea, vai mitä?

Minulla on monipuolinen koulutus ja kokemus. Nautin tehdä työtä, joka inspiroi minua. Harrastaa kaikkia niitä urheilulajeja, jotka säväyttävät minua. Soittaa sitä musiikkia, joka liikuttaa minua. Nautin tehdä työtä ihmisten kanssa, jotka ovat fiksuja, aikaansaavia, osaavia ja hauskoja.

Olen työskennellyt useiden maailman merkittävimpien mobiililaite- ja puolijohdevalmistajien kanssa. Se oli mahtava kokemus. Olen saanut maistaa ammattiurheilijan jännittävää elämää pelatessani amerikkalaista jalkapalloa Italia Golden Leaguessa. Olen voittanut Euroopan mestaruuden Suomen maajoukkueen paidassa. Olin mukana rakentamassa ja johdin Nokia Designin globaalia projektinhallintaorganisaatiota. Tällä hetkellä valmennan urheilijoita, joukkueita ja yrityksiä voittamaan heidän oman pelinsä, mikä ikinä se onkaan. Ilman pelkoa ja juuri oikealla asenteella. Uskon, että tämä kuulostaa varsin hyvältä myös sinusta!

Light On Gravity on paikka erityisesti juuri urheilijoille. Olen koulutettu urheilijoiden mentaalivalmentaja, Licensed Sports Performance Coach™,  ja sivuilta löydäkin paljon tietoa, artikkeleita ja harjoituksia miten voit parantaa omaa suoritustasi kilpailuissa – tai ylipäänsä. Olen valmentanut ammattiurheilijoita, henkisesti vaativien lajien urheilijoita, sekä tavallisia harrastajia. Juuri sinun kaltaisia urheilijoita. Heille yhteistä on ollut se, että he haluavat päästä entistä paremmin eteenpäin lajissaan ja oppia käyttämään suurinta potentiaaliaan – mieltään – koko kapasiteetillaan.

Jos siis olet kiinnostunut suorituskykysi lisäämisestä, tai vaikka valmennuksesta yrityksellesi, voit hyvin ajatella työskenteleväsi minun kanssani. Mikäli teet sen nyt, se onnistuu helposti  lähettämällä  sähköpostia osoitteella panu -at- lightongravity.com. Yhteydenottosi jälkeen voit aloittaa helposti nousujohteisemman tien, jonka varrella voit keskittyä menestymiseen epäonnistumisten sijaan.

Helppous suorituksessa kun kiipeät, hyppäät, juokset, pelaat ja lyöt on erittäin palkitsevaa. Voit urheilla kuten sinut on rakennettu – suorituskykysi huipulla, kevyesti ja ilman paineita. Miltäköhän se voisi tuntua? Joku on kommentoinut, että se tuntuu melkein leijailulta. Siksi Light On Gravity.

Terveisin,
Panu Kuhlberg
Urheilijoiden mentaalivalmentaja

Tavoitteeni on kertoa mahdollisimman monelle urheilijalle, että ”hyvän päivän” voi rakentaa.

Kaikkien urheilijoiden on mahdollista oppia pääsemään itse irti vaikeuksista ja voittaa ne. Voit parantaa suorituskykyäsi ja saada itsestäsi kaikki irti juuri silloin kuin se on oleellista. Urheilijana tiedät, että ”hyvänä päivänä” peli kulkee ja tulosta syntyy.

Tavoitteeni on kertoa mahdollisimman monelle urheilijalle, että ”hyvän päivän” voi rakentaa. Liian monet ovat nimittäin luottaneet pelkkään sattumaan. Onneksi asialle voit tehdä jotain – paljonkin! Riippumatta nykytilanteestasi, voit oppia entistäkin parempia tapoja nähdä, kuulla ja kokea asiat – ja nostaa tasoasi.

Samanlaisella ajattelulla ja toiminnalla saat (vain) samanlaisia tuloksia kuin ennenkin.

 

  • Urheilijoiden mentaalivalmentaja
  • Filosofian maisteri (tietojenkäsittely)
  • Johtamisen Erikoisammattitutkinto (JET)
  • Project Management Professional (PMP®)