(English summary below)

Juuri ilmestyneessä Kiipeily-lehden numerossa 3/2014 on kirjoittamani juttu kiipeilijöiden mentaalivalmennuksesta. Lehdessä on myös Antti Kirveen haastattelu Kiipeilyurheilijat Ry:n hallituksessa koulutuksia järjestävästä Dagmar Ervastista, joka kertoo osallistumisestaan valmennukseeni ja siitä miten pääsi toppikammosta eroon.

Lue juttu tai klikkaa kuvaa.

My article is in Finnish Kiipeily (”Climbing”) magazine 3/2014. Yes, it’s in Finnish. Sorry all my foreign friends, but you can check it anyway by clicking the picture. The headline is loosely translated ”With the power of mind against the power of gravity”. It includes also Antti Kirves’ interview with the climbing club’s member Dagmar Ervasti who I was coaching. In addition to climbing, she also organises the trainings for the Kiipeilyurheilijat Ry climbing club.

Cover page of Kiipeily magazine

Kiipeilylehti, lokakuu 2014